Cargill, ANFAŞ’ta profesyonel mutfaklar için geniş çözüm portföyünü sergiliyor
Cargill, HoReCa endüstrisinin değişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan PROVERSE ve Turyağ markalarının geniş çözüm yelpazesindeki ürünlerini, ANFAŞ 30’uncu Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nda şeflerle buluşturuyor.
Cargill, Antalya’da düzenlenen 30’uncu ANFAŞ Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nda HoReCa sektörünün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan PROVERSE ve Turyağ markalarının geniş çözüm yelpazesindeki ürünlerini mutfak profesyonelleriyle buluşturuyor.
Gıda Çözümleri META (Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) Satış ve Pazarlama Lideri Tolga Demirel, “Cargill olarak, 159 yıllık küresel deneyimimizi kullanarak yerli üreticilere yenilikçi ürünler ve çözümlerle güç veriyoruz. Türkiye’deki uygulama tesisimizde çalışan Ar-Ge ekibimiz, yerel HoReCa profesyonellerinin ihtiyaçlarını karşılayacak yenilikçi ürünler geliştirmek üzere çalışıyor” diye konuştu. Demirel, “Yerli ham madde kaynağı ile ülkemizde ürettiğimiz PROVERSE ve Turyağ markalarımız, tedarik zinciri risklerini azaltan ve sürdürülebilirliği teşvik eden yerel üretim taahhütlerimiz doğrultusunda faaliyet gösteriyor. ANFAŞ Fuarı’nda sergilenen çözümlerimiz, gelişen ve değişen profesyonel yemek sektörüne yönelik kalite, uyum ve mükemmellik anlayışımızı yansıtıyor” ifadelerini kullandı.
Cargill, bu yılki etkinliklerde üstün performanslı PROVERSE sıvı şanti ve pişirme kremalarının yanı sıra endüstriyel ve sıvı yağ sektörünün lider ve güvenilir markası Turyağ’ın “Maestro Gusto”, “Turyağ ÂL” ve “Turyağ Kruvasan” gibi yüksek kaliteli ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturuyor.
PROVERSE, Cargill’in HoReCa profesyonelleri için yeni ürünü
Bursa Orhangazi’de geliştirilen Cargill’in PROVERSE ürünleri, bölgesel Ar-Ge çalışmalarıyla yüksek performans ve kaliteyi bir araya getiriyor. PROVERSE, erişilebilir bir fiyat noktasında yüksek kalite bir çözüm olarak öne çıkıyor. Etkinlikte tanıtılan PROVERSE Sıvı Şanti, değişen ortam sıcaklıklarında bile hacimde yüksek performans sunarak çatlamayı engelliyor. Bitkisel bazlı olan ürün, çeşitli malzemeler ve renklendiricilerle sorunsuz uyum sağlıyor.
PROVERSE Pişirme Kreması ise içerdiği yağsız süt tozu ile hibrit bir ürün olma özelliği taşıyor. Servis öncesinde bekletilse dahi pütürlenmeyen, yüksek sıcaklığa dayanıklı yapısıyla fark yaratıyor. Her iki PROVERSE ürünü de HoReCa ve pastacılık sektörünün ihtiyaçlarını üst düzeyde karşılamak için geliştirildi.
Turyağ, 1916’dan beri Türkiye’nin lider ve güvenilir endüstriyel yağ tedarikçisi
Turyağ, “Maestro Gusto“, “Turyağ Kruvasan” ve “Turyağ ÂL” ürünleriyle seçkin otel mutfakları için özel olarak hazırlanmış bir dizi çözüm sunuyor. Yüksek performanslı kızartma yağı Maestro Gusto, palmiye bazlı yağlardan yüzde 20, ayçiçek yağından yüzde 30 oranında daha fazla ürün kızartma fırsatı veriyor. Orijinal rengini koruyan, kızartma sıcaklığına daha hızlı ulaşan Maestro Gusto, fritözde hiçbir tortu veya parçacık bırakmadan temiz kızartma sağlıyor.
Turyağ Kruvasan, elastik yapısı ve hamur açma makineleriyle uyumluluğu sayesinde kruvasan ve Danimarka çöreği çeşitleri için ideal kullanıma sahip. Kolesterol içermeyen ve bitkisel yağlardan üretilen ürün, benzersiz lezzetiyle son ürünün tadını artırıyor. Turyağ ÂLÂ, yüzde 90 yağ içeriğiyle çok amaçlı bir margarin olarak öne çıkıyor. Esnekliği ve benzersiz yapısıyla kekler, mayalı hamurlar, tatlı ve tuzlu kurabiyeler ve poğaça gibi geniş bir yelpazede kullanılabiliyor.
Cargill fuarda, 1986’dan bu yana küresel portföyünde yer alan, kalıcı canlı renk ve lezzetli tatlar sunan Gerkens® Kakao Tozu ürünlerini de şeflere tanıtıyor.
Cargill Hakkında:
Dünyayı güvenli, sorumlu ve sürdürülebilir bir şekilde beslemek için gıda, bileşen, tarımsal çözümler ve endüstriyel ürünler sağlamayı taahhüt ediyoruz. Tedarik zincirinin merkezinde yer alarak, yaşam için hayati önem taşıyan ürünleri tedarik etmek, üretmek ve sunmak için çiftçiler ve müşterilerle ortaklık kuruyoruz
160.000 kişilik ekip üyemiz, işletmelerin büyüyebilmesi, toplulukların gelişmesi ve tüketicilerin iyi yaşaması amacıyla yaşamın temel ihtiyaçlarını sunmak için yenilikler yapıyor. Bir aile şirketi olarak 159 yıllık tecrübemizle, değerlerimize sadık kalıyor ve geleceğe bakıyoruz. İnsana öncelik veriyoruz. Daha yükseğe ulaşıyoruz. Bugün ve gelecek nesiller için doğru olanı yapıyoruz.
Türkiye’de Cargill Hakkında:
Türkiye’de faaliyetlerine 1960’lı yıllarda başlayan Cargil, gıda, biyoendüstriyel ve hayvan besleme sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 1992 yılında İstanbul’da açılan Türkiye merkez ofisinin yanı sıra Adana ve Ankara’daki ofisleri ile Bursa, Balıkesir, Kocaeli ve Sakarya’da yer alan üretim tesislerinde 650’yi aşkın çalışanıyla hizmet veriyor. 2014’te Orta Doğu ve Kuzey Afrika, 2018’de ise Sahra Altı Afrika’nın eklenmesiyle Orta Doğu, Türkiye ve Afrika’yı (META) içine alan bölgenin yönetim merkezi Türkiye oldu. Dünyanın besin ihtiyacını güvenli ve sorumlu bir şekilde sağlamak amacıyla sürdürülebilirlik odağında çalışmalarını sürdüren Cargill Türkiye, dört fabrikasındaki inovatif yaklaşımlarla tüketici trendleri doğrultusunda yenilikler geliştiriyor, verimlilik yaratıyor.
İlk yorum yapan siz olun